Nieuws

Openingstijden Zorgkamer rond de feestdagen

Lieve iedereen, de Zorgkamer is van 25 december tot en met 3 januari gesloten. Ondanks de coronamaatregelen van maandag 14 december blijft de Zorgkamer verder gewoon open, met reguliere openingstijden.

Alvast fijne feestdagen!

Update: 

De Zorgkamer heeft sinds dinsdag 29 september een aangepast Coronaprotocol. Deze lees je hier.

Update:

Goed nieuws! Vanaf 31 augustus is de Zorgkamer weer open op reguliere openingstijden. Daarnaast genieten medewerkers van de Zorgkamer binnenkort van een korte vakantie, gegevens hierover vind je door hier te klikken.

Hallo allemaal,

Wat vinden we het fijn om te kunnen zeggen dat we vanaf 22 juni weer volledig open gaan!

Dat kan helaas niet meer op dezelfde manier als voor de uitbraak van het coronavirus. Als Zorgkamer hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld waar we ons allemaal aan houden. Onze locatie voldoet aan de eisen en richtlijnen van het RIVM.

In overleg met vervoersmaatschappij Noot kan er weer gebruik gemaakt worden van het vervoer van en naar onze locatie. Noot heeft richtlijnen opgesteld om iedereen zo veilig mogelijk te kunnen vervoeren. Bij vragen over deze richtlijnen kunt u contact opnemen met Noot.

De Zorgkamer hoopt dat u zich door alle maatregelen veilig en welkom voelt. Mocht dat (nog) niet zo zijn en bezoekt u ons nog liever niet, dan kijken we samen naar een manier om toch in contact te blijven.

Wij nemen voor 19 juni contact met u op, om samen de mogelijkheden en wensen te bespreken, voor zover die nog niet bekend zijn bij ons. Samen maken we er het beste van!

Vriendelijke Groeten,

Medewerkers Zorgkamer

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over (dagbesteding bij) de Zorgkamer of wilt u hulp bij het verkrijgen van een indicatie? Wij staan u graag te woord. Hieronder onze contactgegevens.

Adres: Raadhuisstraat 34, 7001 EW Doetinchem

Telefoon: 06-2022 0897, 06-5356-1667 of 0314-377878

Mail: info@zorgkamer.com